2014. június 1., vasárnap

Blog választó

Blogot indítanál, de nem tudod hol és hogyan? Egyáltalán mi az a blog, és minek az neked?
Te csak egy olyan honlapot vagy valami ilyesmit akarsz, ahova írhatsz, ha akarsz, könnyű kezelni, képeket is kitehetsz, és dőlni fognak a megrendelők.

Röviden a blogról


A blog arra való, hogy könnyen, gyorsan tudj közzé tenni gondolatokat az interneten. Egyedül, segítség nélkül tudod megjelentetni a mondanivalód. Ha rendszeresen szeretnél újabbnál újabb dolgokat közzétenni, akkor neked jó a blog.

Ha úgy érzed, egyszer elkészíted, vagy elkészít neked valaki egy honlapot, és utána te nem akarsz vele foglalkozni, akkor nem biztos, hogy blogot kell indítanod. Azt is vedd figyelembe, hogy lehet, ma még nem érzed ennek szükségességét, de pár hónap múlva már igen, és akkor vajon meg tudod-e oldani azt, hogy a honlapodhoz blog is kapcsolódjon. (igen.)

Te vállalkozó vagy és nem akarsz jópofizni a honlapon, ezért úgy gondolod, ez a blog teljesen felesleges számodra?
Ez nem biztos. Sok komoly cég is vezet blogot, mert ez a legegyszerűbb módja annak, hogy gyorsan közzétegyél friss híreket a cégeddel kapcsolatban.
Tegyük fel, már elszántad magad arra, hogy blogod legyen. Akkor felmerül a kérdés, hol legyen, milyen címe legyen, miről szóljon, ki írja, milyen gyakran írjon, és egyáltalán, hogyan is működik ez az egész.

Blogot indíthatsz ingyenesen is, erre több szolgáltatónál is lehetőséged van.

Lehet blogod a honlapodhoz kapcsolódón, mondjuk úgy, a honlapodba építve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése